Beoordelingen van Chicken to Day Emmeloord

Recente recensies van Chicken to Day Emmeloord

5 sterren na 14 reviews

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker 🤤 en mooi op tijd geleverd

, 16-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Was erg lekker! Top!

, 13-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is erg lekker, ik raad het iedereen aan👍⭐⭐⭐⭐⭐

, 17-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bijna een uur later als aangegeven Kipsalon viel wel redelijk in de smaak Had zelf een schotel halve kip besteld Er was geen kip meer dus na telefoontje zou ik wat gegrilde kip krijgen echter er zat geen patat of iets anders bij geen salade n ik ks .. Kipfilet was gied van smaak maar droog de wines waren niet gaar ...

, 17-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke burger!!

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het waren lekkere gerechten en omdat we wat langer moesten wachten door de drukte was er netjes gebeld. Als extra nog een verrassing erbij gekregen. Prima service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten. Jammer dat de gegrilde kip uitverkocht was. Hebben we al een keer gehad en was heerlijk.

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom genoten van het overheerlijke eten en super snel bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed/heerlijk eten. Afgeleverd met een vriendelijke lach. 👌🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker kip!👌🏻👍🏻

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk!